PUBLICITATE

„In primele doua luni dupa nastere, pruncul Constantin – viitorul Parinte Cleopa – era tot timpul bolnav. De la o vreme nu mai manca aproape nimic si plangea zi si noapte. Toti erau ingrijorati de viata lui.

Nestiind ce sa mai faca, mama lui, Ana, a fost sfatuita de batranele din sat sa se duca cu pruncul bolnav la vestitul duhovnic Conon Gavrilescu de la Schitul Cozancea, care era un mare exorcist si vindeca multi bolnavi cu sfanta rugaciune.

Ajungand la chilia duhovnicului Conon, unde astepta multa lume, si-a spus durerea ei, plangand cu multe lacrimi:

– Ce sa fac, parinte, ca acest copil de la o vreme nu mai mananca si plange intr-una? Ma tem sa nu moara.
– Stii ce sa faci? Sa-l daruiesti Maicii Domnului!
– Cum sa-l daruiesc Maicii Domnului?
– Iata cum, a zis el. Ia o lumanare si un prosop, aseaza pruncul inaintea icoanei Maicii Domnului din biserica si zi asa: ”Maica Domnului, iti daruiesc tie copilul acesta care este bolnav! Fa ce stii tu cu el!”
Atunci mama pruncului s-a inchinat cu lacrimi la icoana Maicii Domnului, facand trei metanii, si, cazand in genunchi, a zis plangand: ”Maica Domnului, iti daruiesc tie copilul acesta al meu, ca este bolnav si plange mereu. Fa ce stii tu cu el!” Si l-a trecut de trei ori pe sub sfanta icoana.

PUBLICITATE

De atunci pruncul Constantin s-a facut sanatos. Aceasta a fost o adevarata minune a Maicii Domnului, iar din momentul acela Constantin nu a mai fost bolnav de moarte toata viata sa.

Asa miluieste Maica Domnului pe mamele care nasc copii in frica de Dumnezeu.”
sursa crestinortodox.ro


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *