PUBLICITATE

Adevarul este ca nu exista doua nasteri la fel, asta poate sa-ti spuna orice mama.Ajungem la fiecare nastere intr-o stare de pregatire diferita, cu asteptari diferite si corpuri diferite. Ar putea fi prea devreme sau prea tarziu, prea obositi sau energizati, simtind anticipare sau teama. Toti acesti factori ne vor afecta capacitatea de a uita durerea si de a avea nasterea pe care o dorim.

„Din fericire pentru mine, nasterea a fost cu ceva timp in urma. Inca imi amintesc de experienta si emotii, dar am uitat intensitatea durerii. Acum, cand intalnesc o femeie pe cale sa nasca, ascult cu interes si empatie. Apoi ii urez mult noroc si o livrare lina, stiind ca cel mai important lucru dintre toate este ca atat mama cat si copilul vor fi in siguranta. Si ca amintirea durerii va fi curand suprapusa cu alte amintiri pretioase si monumentale”, a spus una dintre mame, conform wawlist.com.

Adevarul este ca nasterea doare. Gestatia, doare.Alaptarea, doare.Toate dor.Apoi, vazandu-ti copilul plangand, doare.Sa nu dormi bine in aproape fiecare noapte, doare.Sa ai grija de toti si sa fii ultimul, doare.Sa nu-ti faci baie linistita, doare.Sa ai o zi foarte dificila si fara odihna, doare.Sa nu ai timp sa-ti mai faci unghiile si parul ca inainte, doare.Sa nu ai timp pentru tine, doare.

O mama are nevoie cel mai mult de ajutor nu de critici, are nevoie de afectiune si nu de lovituri, ea are grija de toti, dar cel mai mult are nevoie de atentie.Maternitatea nu este atat de draguta pe cat pare, maternitatea e frumoasa, da, dar este si foarte dificila.Ceea ce este frumos, este dragostea pe care o simte o mama pentru copilul ei, aceasta dragostea este in stare sa indure totul si sa treaca cu bine peste toate.Nimeni nu s-a nascut fiind mama, devii mama! Jos palaria pentru femei!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *