PUBLICITATE

Alexandru Ducu Darie s-a stins ieri in spital dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Acesta se lupta de ani de zile cu o boala crancena, insa a fost invins. S-a aflat ca multi ani de zile nu a vorbit cu tatal ei.

Alexandru Darie a fost certat aproape doua decenii cu parintele sau. Cei doi nu si-au mai vorbit din 1987, perioada cand Iurie Darie a cunoscut-o cu actrita Anca Pandrea. Au avut chiar si un proces pe rol, miza fiind mostenirea unei case. Abia in 2007 s-au impacat, scrie viva.ro.

„Acum 20 de ani Ducu l-a dat afara din casa pe Iura, cu zambetul pe buze. Avea casa pe Calea Victoriei si, cand a divortat Ducu de Maria Miu, a pierdut casa si i-a zis lui Iura sa paraseasca locuinta.

Iar Iura i-a raspuns tot cu zambetul pe buze: «Bine, plec». In casa lui Iura si-a facut fosta nevasta a lui Ducu croitorie. Si lui Iura i-a dat o camaruta, o debara langa casa, in care sa locuiasca. E o debara in care nici femeia de serviciu n-ar sta. Noi locuim acum in casa bunicii mele, casa veche de 208 ani si ne e bine, nu ne plangem”, declara Anca Pandrea pentru ziarul National.

PUBLICITATE

Apoi, Alexandru Ducu Darie nu a primit tocmai bine pozele in care tatal lui apare in ipostaze intime cu Anca Pandrea, mama lui vitreaga.

„Pe mine m-a enervat aparitia lui in fotografiile respective, care au facut valva. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred ca el habar nu are.

Tocmai ne bucurasem cu totii la ziua lui, cand a implinit 80 de ani. Fix la patru luni dupa aceea, au aparut pozele, fapt care m-a amarat, a declarat Alexandru Darie intr-un interviu acordat la vremea respectiva pentru „VIP’.

Motivul pentru Anca Pandrea nu merge la inmormantarea lui Alexandru Darie, fiul ei vitreg

Alexandru Darie a murit la doar 60 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu o boala grava de ficat, ciroza hepatica. Anca Pandrea a confirmat decesul fiului sau vitreg si a marturisit ca nu va putea merge la inmormantare pentru ca este inca foarte afectata in urma pierderii sotului sau, Iurie Darie.

„A murit acum doua ore, m-a sunat familia sa ma anunte. I-am aprins o lumanare. Nu am putut sa merg la el la spital si nici la inmormantare nu voi merge. Dupa Iura (moartea lui Iurie Darie, tata lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio inmormantare. Ma intelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celalalt. Dumnezeu sa-l odihneasca!’, a declarat Anca Pandrea.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *