PUBLICITATE

Jurnalistul Christian Sabbagh il face mincinos pe Alexandru Cumpanasu, unchiulAlexandrei Macesanu, fata rapita si ucisa de monstrul din Caracal, Gheorghe Dinca.

Jurnalistul l-a facut mincinos pe Alexandru Cumpanasu, dupa ce ultimul a spus ca a renuntat la protectia Ministerului Administratiei si Internelor, scrie gabricatinromania.info.

Cristian Sabbagh il face mincinos pe Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu, care si-a anuntat si candidatura la alegerile prezidentiale a spus in mai multe randuri ca a primit amenintari cu moartea din partea clanurilor mafiote cu care se afla in conflict deschis, dupa rapirea nepoatei sale, Alexandra Macesanu.

PUBLICITATE

Jurnalistul Christian Sabbagh spune insa ca l-a prins cu minciuna. Cei doi sunt vecini, iar jurnalistul a scris pe Facebook ca unchiul Alexandrei Macesanu este pazit in continuare de organele statului.

Cristian Sabbagh spune ca Alexandru Cumpanasu nu a renuntat la protectia MAI

”MAI mincinosule, MAI Pinocchio, dar masinile alea, din fata casei, care te pazesc, ale cui MAI sunt? Uiti ca suntem vecini? Sper ca nu te dai singur cu capul de pereti, sa-i acuzi si pe bietii oameni care iti ofera protectie!”.

Alexandru Cumpanasu anuntase tot pe Facebook ca a cerut ca protectia din partea angajatilor MAI sa inceteze, dupa ce a primit mai multe mesaje rautacioase pe retelele de socializare, care il acuzau ca cheltuie banii contribuabililor.

„Pt toti cei ingrijorati ca MAI imi asigura protectia in batalia cu clanurile mafiote ii anunt si acum desi am facut-o de vineri ca am CERUT EU INCETAREA acesteia de Duminica seara. M-am saturat de criticile voastre si daca mi se va intampla ceva VOI veti fi autorii morali.

MAI nu a dorit sa retraga protectia pt mine si le multumesc jandarmilor pt tot ce au facut in aceasta perioada. Si pt toti nedezvoltatii neuronal: plangerea penala exista si a fost inaintata Procurorului General. Cui a repartizat-o nu stiu dar acum puteti dormi linistiti: nu mai am protectia statului pt mine!!Sper ca dormiti mai linistiti acum!“, este mesajul lui Alexandru Cumpanasu postat pe Facebook.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *