PUBLICITATE

La o varsta cand viata poti spune ca este incipienta, altii prea devreme, doi colegi au plecat prea repede dintre noi.

Colegul de la Craiova ar fi implinit maine 29 ani, era promotie SNPAP 2012. Colegul de la Bacau, 49 ani, tocmai il amenintara sefii cu Parchetul, scrie prisoninfo.com.

Sincere condoleante familiilor indurerate!

Penitenciarul Bacau. In data de 16.09.2019, in jurul orei 0830, o comisie formata din doi angajati ai unitatii, s-a deplasat la domiciliul unui angajat, care nu s-a prezentat la intrarea in serviciu si nici nu a putut fi contactat telefonic si l-au descoperit pe acesta in stare de inconstienta si fara semne vitale. A fost apelat Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, iar echipajul medical al ambulantei SMURD sosita la fata locului, a constatat decesul acestuia, deces survenit in urma cu aproximativ 5-6 ore. Cauza decesului este necunoscuta, rezultatul fiind comunicat numai dupa efectuarea necropsiei. Au fost sesizate autoritatile competente si informata familia celui decedat.

PUBLICITATE

Penitenciarul Craiova. In data de 16.09.2019, in jurul orei 1100, un angajat al unitatii, aflat in timpul liber la domiciliul sau, a suferit un stop cardio-respirator. A fost apelat Sistemul National Unicpentru Apeluri de Urgenta 112, iar echipajul medical al ambulantei SMURD sosita la fata locului, a inceput efectuarea manevrelor de resuscitare. In jurul orei 1130, echipajul medical a constatat decesul acestuia, diagnosticul prezumtiv al decesului fiind „stop cardio-respirator ireversibil”. A fost informata conducerea unitatii.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *