PUBLICITATE

Gazetarul Cristina Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce procurorii din cazul Caracal au luat decizia de a reconstitui zilele in care au disparut cele doua adolescente: Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Jurnalistul este de parere ca Gheorghe Dinca apare in imagini ca fiind ”seful”.

Cristian Tudor Popescu a asemanat reconstituirile de la Caracal cu un „carnaval macabru”, scrie fanatik.ro.

Cristian Tudor Popescu este de parere ca reconstituirile din cazul Caracal sunt un carnaval macabru, iar anchetatorii joaca un teatru ieftin in fata cetatenilor romani. Gazetarul considera ca politistii si procurorii se plimba ”speriati de ciori prin curti” si nici nu stiu ce vor sa demonstreze.

„Ceea ce vedem acum la Caracal este un carnaval macabru. Cu toate televiziunile pe ei, marii anchetatori se vanzolesc de colo-colo, masoara cu pasul, fac poze, cara un manechin de plastic, se duc cu turma unde ii duce Dinca. La ce bun? Ca sa dea populatiei impresia ca sunt buni la ceva, ca activeaza, ca se afla-ntr-o treaba. Cand Alexandra si Luiza au avut nevoie de ei, unde erau toti „profesionistii” astia?” a declarat jurnalistul la digi24.

PUBLICITATE

Ce vor sa demonstreze procurorii din cazul Caracal

„Ce vor sa demonstreze? Ca Dinca nu le-a omorat pe fete? Pai, atunci, unde sunt? Ca au fost date in urmarire internationala. Gasiti-le, domnilor politisti si procurori, nu plimbati sperietori de ciori prin curti. Carnavalul macabru nu mai are nicio legatura cu legea, realitatea si adevarul. Toti, actori si telespectatori, se hranesc cu bucati din trupurile fetelor pe care vor sa le tina in viata cu orice pret”, se intreaba CTP.

Gazetarul a mai declarat ca reconstituirile acestea sunt facute „cam ca reconstituirea lui Lucian Pintilie, in scop educativ ca oamenii sa fie asigurati ca daca le omoara cineva copilul, reconstituirea va fi facuta la marele fix”, potrivit republica.ro. Cristian Tudor Popescu se intreaba unde erau toti acesti profesionisti cand cele doua fete aveau nevoie de ei.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *