PUBLICITATE

Mereu zambitoare in fata publicului, partenera de platou a lui Horia Moculescu ascunde o drama greu de imaginat.

Cand avea 3 ani, mama sa a fugit din tara adoptand un comportament execrabil, care in ochii oricarei persoane i-ar anula instant rolul de mama, scrie cancan.ro.

Actrita si prezentatoare TV, Alexandra Velniciuc a avut copilaria umbrita de cateva episoade care i-au marcat psihicul intr-un mod pregnant. In vremea in care toate fetitele adorau sa imprumute fardurile, rochiile si pantofii cu toc ai mamelor, blonda a fost obligata chiar de catre cea care i-a dat viata sa se bucure doar de prezenta tatalui sau, cunoscutul actor Stefan Velniciuc. Astfel, mama Alexandrei, o blonda izbitor de frumoasa, a ales sa-si paraseasca familia intr-un mod marsav, anuntandu-l pe sotul ei ca pleaca in Italia numai temporar:

“Totul se intampla in vremea comunismului, iar Stefan Velniciuc a dat declaratii celor de la Securitate, pe propria semnatura, ca mama Alexandrei avea sa se intoarca in tara. Dar acest lucru nu s-a mai intamplat, iar el a avut foarte mult de suferit din aceasta cauza. In anii respectivi, Velniciuc a fost retrogradat de la teatru, i-au fost interzise distributiile in Bucuresti, cel care l-a salvat fiind nimeni altul decat Sergiu Nicolaescu, oferindu-i mai multe roluri. Si in perioada respectiva a crescut-o singur pe Alexandra, un copil, pe atunci“, a povestit o sursa din anturajul Alexandrei.

PUBLICITATE

Lipsa mamei a afectat-o enorm pe frumoasa prezentatoare TV, iar in mintea de copil inocent purta amintirea celei care i-a dat viata ca pe cel mai pretios lucru: “Dormea cu poza ei sub perna. De fiecare data, cand vedea pe strada o femei blonda si inalta, Alexandra se prindea cu mana de piciorul ei si o striga “mama”. La un an dupa ce a fugit, mama ei a sunat si i-a zis la telefon: “Vierme, din cauza ta am plecat din tara”. Atunci a fost un moment cutremurator“, ne-a mai povestit aceeasi sursa.

Cativa ani mai tarziu, Alexandra avea sa o intalneasca pe cea care a parasit-o. Insa intalnirea s-a dovedit a fi un esec total, femeie pastrandu-si aceeasi atitudine degradanta: “Barbatul cu care ea s-a casatorit in Italia a telefonat in Romania ca sa-i invite cateva zile acolo. Insa mama ei s-a comportat identic. Alexandra avea 10 ani, iar femeia, in loc sa incerce sa repare greselile, i-a replicat: “Ce vrei, vierme, ai venit sa-mi iei banii?”. Acum, Alexandra a depasit momentul, dar nu mai simte nimic fata de cea care i-a dat viata. Ar face orice pentru ea, insa sentimentele sunt nule“, s-a mai destainuit sursa noastra.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *