PUBLICITATE

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua e marți, 17 septembrie. Astfel, aflăm că vremea se va răci în regiunile din jumătatea de nord a țării, unde valorile termice diurne se vor situa ușor sub cele normale ale datei și se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an în restul teritoriului. Va ploua la munte, în centrul și nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în Maramureș, în nordul Moldovei și al Transilvaniei și 32…33 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei.

Vremea în București

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13 grade, scrie fanatik.ro

Vremea în Constanța

PUBLICITATE

Vremea rămâne frumoasă la malul mării! Turiștii se bucură de o zi frumoasă de plajă. Cerul va fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 20 de grade Celsius! Vântul va sufla însă cu 17 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Brașovenii se bucură de o vreme frumoasă. Cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, pe când cele minime vor coborâ până la 12 grade Celsius. Sunt șanse și de ploaie, însă în a doua parte a zilei. Vântul va bate cu 11 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Ieșenii se bucură de o toamnă frumoasă. Temperaturile maxime ating 20 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar spre seară norii se înmulțesc și pot aduce o aversă de ploaie. Vântul va adia cu 7 kilometri pe oră.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *