PUBLICITATE

Fetița Simonei Gherghe a început grădinița, iar emoțiile mamei sale au fost pe măsură. Dacă în prima zi micuța Ana Georgiana nu a plâns, a doua zi, fosta prezentatoare tv a avut parte de o surpriză Neplacută.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foartea tare, scrie fabricatinromania.info

Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok. Nu vreți să știți ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate”, a spus Simona Gherghe pe contul de socializare.
Citeşte întreaga ştire: Simona Gherghe, probleme în a doua zi de grădiniță a fiicei sale. „Nu vreți să știți ce e în sufletul meu”

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *