PUBLICITATE

Un puternic incendiu a izbucnit la un spital din Düsseldorf, Germania, unde o persoană a murit și alte 70 au fost rănite. Dintre cele 70 de persoane rănite, 11 se află în stare gravă. Incendiul a izbucnit azi noapte în orașul din vestul Germaniei.

Incendiu la un spital din Dusseldorf azi-noapte

Incendiul a pornit de la etajul doi unde era internat pacientul care a murit și s-a extins la celelalte 5 etaje. Incendiul de la Spitalul Marien din districtul Pampelfort a fost stins după câteva zeci de minute de pompieri. O parte dintre răniți au primit îngrijiri medicale chiar în spitalul unde s-a aprins focul, iar 19 pacienți au fost transportați la alte clinici, scrie fanatik.ro

Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze privind acest incendiu, iar cea vehiculată cel mai des în presa germană este o defecțiune la aparatură electrică din sala unde a murit respectivul pacient. S-a vorbit inclusiv că incendiul ar fi fost provocat de mort, însă nu există suficiente elemente care să susțină această ipoteză.

PUBLICITATE

Pacientul care a murit avea 77 de ani

Cei mai mulți dintre răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că erau intoxicate cu fum. Bărbatul care a murit avea vârsta de 77 de ani. Poliția a deschis o anchetă cu privire la acest incendiu pentru a afla împrejurările în care s-a produs, iar în cel mai scurt timp presa germană va oferi informații suplimentare.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *