PUBLICITATE

Un accident foarte grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Şoseaua Chitilei din Capitală.

Declaratiile familiei tanarului mort in accident. Autoturismul condus de Mario Iorgulescu a ajuns la contrasens, acolo unde a izbit frontal un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a murit în urma impactului, scrie ciao.ro

Declaratiile familiei tanarului mort in accident

Tânărul mort era tatăl a doi copii: o fetiţă în vârstă de şapte ani şi un băieţel de patru luni. A murit pe loc în urma impactului dintre autoturismul lui Mario Iorgulescu şi maşina sa. Familia lui este devastată de durere. Cu greu şi-au găsit cuvintele pentru a vorbi despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor.

PUBLICITATE

„Bună ziua, sunt mătuşa băiatului care a rămas ucis în accidentul de azi-noapte de pe şoseaua Chitilei. Băiatul nostru, tată a doi copii, o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni, venea spre casă la cca. ora 2:30 ( două şi jumătate). De pe constrasens, Mario Iorgulescu, băiatul domnului Gino Iorgulescu, a intrat cu 240 km la oră pe contrasens şi a intrat în el. L-a omorât pe loc. A distrus o familie, ne-a distrus viaţa! Vă mulţumesc!”, a spus mătuşa tânărului mort la Antena Stars.

„Bună ziua! Sunt soţul ….., mătuşa lui ……, în vârstă de 25 de ani, cum a spus şi soţia mea, tată de copii. În completarea celor spuse de soţia mea, vreau să vă aduc la cunoştinţă că şi lui Mario Iorgulescu i s-au prelevat probe de urină pentru depistarea drogurilor şi probe de sânge în vederea depistării alcoolemiei şi, precizez, din surse foarte clare că nu i s-a putut lua etilotest domnului Mario Iorgulescu, nefiind în stare la faţa locului să sufle în fiolă, ulterior acesta fiind dus la Spitalui Elias. Vă mulţumesc!”, a spus unchiul tânărului.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *