PUBLICITATE

Gheorghe Dincă a fost audiat și în cazul Alexandrei Goghez, fata găsită decapitată într-un parc din Craiova. Astfel, procurorul-șef al DIICOT, Felix Banilă, a declarat că procurorii nu exclud varianta existenței unei a treia victime ale lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost audiat și în cazul Alexandrei Goghez, fata decapitată în parcul Romanescu, scrie fanatik.ro

criminalul din caracal a mărturisit în fața procurorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă nu a spus nimic despre tânăra găsită moartă în parcul Romanescu, din Craiova. Potrivit Antena 3, anchetatorii i-au pus întrebări și cu privire la cazul de acum patru ani, atunci când Alexandra Goghez a fost găsită decapitată în parcul din Craiova. Gheorghe Dincă a negat însă legătura cu acest caz.

În urmă cu câteva săptămâni, în spațiul public au apărut informații care spuneau că telefonul după care Alexandra Măceșanu a sunat la 112 ar fi aparținut chiar fetei ucise acum 4 ani în Craiova, însă procurorii nu au vorbit despre acest aspect.

PUBLICITATE

Alexandra Goghez, suspectată de polițiști că a fugit cu un băiat

Alexandra Goghez avea 17 ani și lucra pe timpul verii la o terasă din parcul Romanescu. Într-o seară și-a terminat tura în jurul oreo 12 noaptea, apoi a plecat la un unchi de-al ei, care locuia în localitate, însă a ales un alt drum, mai puțin luminat, însă mai scurt.

Fata nu a mai ajuns niciodată la unchiul ei, fiind dată dispărută. Mama Alexandrei Goghez, încă în stare de șoc, a declarat că în momentul în care a mers la poliție să raporteze dispariția fiicei sale, un polițist i-a spus să stea liniștită că poate a plecat cu vreun băiat, însă realitatea era cu totul alta.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *