PUBLICITATE

Furtuna care a avut loc ieri în București a produs pagube semnificative. Mai multe avioane au fost avariate pe Aeroportul Otopeni, iar Spitalul Colentina a fost inundat. Meteorologii au emis ieri o avertizare tip now-casting de cod portocaliu de furtună, iar ploaia puternică a produs scene apocaliptice mai ales în nordul capitalei, scrie fanatik.ro

Ce urmări a avut furtuna de ieri din București: probleme pe Aeroportul Otopeni, la Spitalul Colentina și la metrou
O aeronavă Boeing 737 TAROM a fost lovită de o scară AeroKraft, iar din terminalul „Plecări” s-au desprins mai multe bucăți. Vântul a suflat atât de puternic încât avioanele care trebuiau să decoleze pe perioada în care era emisă avertizarea de vreme rea au stat la sol. Și gardul perimetral de pe Drumul Național 1 a avut de suferit în urma vântului care sufla cu putere.

Bucureștenii au fost avertizați în legătură cu vremea severă prin sistemul RO-ALERT. Cei care erau în aer liber au fost sfătuiți să se adăpostească, iar cei aflați în mașină să oprească într-un loc sigur, ferit de șosea. Furtuna a produs probleme serioase și la unul din cele mai importante spitale bucureștene, Colentina.

PUBLICITATE

În fața Spitalului Colentina, ca în Veneția

Intrarea în Spitalul Colentina a fost blocată de balta care s-a format în urma ruperii de nori, iar pacienții au întâmpinat dificultăți în momentul intrării în clădire. Astfel de scene s-au văzut și la anumite stații de metrou precum cea de la Gara de Nord. Pe holul care face legătura dintre stație și ieșire la gară a plouat ca afară. Pereții de la stație au fost inundați, iar în interior s-a format o baltă, astfel încât trecătorii au fost nevoiți să folosească rampa pentru persoanele cu handicap sau lifturile. Codul portocaliu de furtună a expirat aseară în jurul orei 19.30.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *