PUBLICITATE

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, speră în fiecare zi că fiica lui este în viață și că, într-un final, își va face apariția acasă.

Cu inima sfâșiată, dar cu sufletul plin de speranță, Ioan Măceșanu este convins că fata lui nu a fost ucisă și crede că cineva va reuși să o găsească și să o aducă acasă.

”A trecut o lună, o lună grea, care, pe noi, ne macină zi de zi. Așteptăm în fiecare zi ca, totuși, să vină, să intre pe poartă. Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Mulțumesc și poliției, că fac ceva pentru noi și sper să facă! Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească! Atât am de spus!”, a declarat Ioan Măceșanu, potrivit Observator.tv.

Alexandru Cumpănașu, serie nouă de acuze la adresa INML!

PUBLICITATE

„Mă leg de normele lor legale. De ce au încălcat legea, dacă au încălcat-o trebuie să stabilească procurorii. Vor cere reaudieri ale unor polițiști și procurori. Procurorul Popescu spune că la ora 15:00 nu mai era niciun polițist ca să facă descinderi, după care reiese un proces verbal care stă la baza raportului de inspecție al Parchetului General, cum că s-a pus el de acord cu toți procurorii și polițiștii să nu intre la ora 06:00.

Domnul Buda, șeful Poliției de atunci, a declarat în ziua în care a mers în control la Caracal că au fost polițiști care au vrut să intre, dar nu au fost lăsați. Cineva minte cu nerușinare aici și trebuie văzut cine minte și cine va face pușcărie”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru Antena 3. Nu este pentru prima oară când jurnalistul își arată nervii și frustrarea la adresa autorităților.

Cumpănașu, atac la DIICOT

„Își bat joc de noi toți. Nu e acceptabil așa ceva ca abordare, ca tratament. Citeam în apel raport. Poate acești oameni nu știu niște termeni tehnici. Să găsească o formulare mai umană. Comunică pe loturi, pe resturi? Ca să nu ai dubii, analizezi totul despre prima posibilă victimă, despre a doua posibilă victimă, și abia apoi vii cu concluzii”, a mai declarat în trecut unchiul fetei de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă.

„Eu n-am înțeles nimic din comunicatele DIICOT. După ce ne-au spus că Alexandra e moartă și ne-au transmis condoleanțe, s-au răzgândit. Am ajuns să facem noi analiză pe text? Astea nu sunt chestiuni cu care să te joci. Nu știu la ce se referă cu acele suplimente”, a mai spus Cumpănașu


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *