PUBLICITATE

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au făcut o mare surpriză prietenilor lor.

Nunta Gabriela Cristea. Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au pregătit invitaților de la nunta lor o surpriză de proporții. După ce s-a terminat petrecerea, a urmat o altă petrecere, iar mirii și invitații au renunțat la hainele elegante pentru ceva mai comod, scrie fabricatinromania.info

Tavi a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou, iar Gabriela a continuat distracția într-o pereche de pantaloni scurți, un tricou și o bluză, care să îi țină de cald la primele ore ale dimineții. În plus, aceasta și-a păstrat și accesoriul pe care l-a purtat în păr în timpul zilei.

Cu zâmbetul pe buze, Gabriela și soțul său s-au distrat de minune, mai ales că totul a ieșit ca la carte și au putut scăpa de emoțiile pe care le-au avut în timpul zilei. Cei doi au petrecut până în zori în curtea casei lor. Au cântat, au râs și i-au invitat și pe invitați să cânte alături de ei.

PUBLICITATE

Tavi Clonda și Gabi Cristea, emoții uriașe înainte de nuntă

“Mi-au pus fetele în mașină <>, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu TV.

„Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele. E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios.”, a spus și Tavi Clonda înainte de marele eveniment.

„Pentru că trebuie să ne ocupam de copii, amenajam şi casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsatorim religios. Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine”, a mai spus Gabriela.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *