PUBLICITATE

Fata criminalului Gheorghe Dincă vine cu noi lămuriri în cazul Caracal! Daniela Dincă a vorbit despre ultimele acuzații care au apărut în spațiul public, dar a vorbit și despre trecutul fratelui său, despre care s-a spus că ar fi fost acuzat de viol!

Fata lui Gheorghe Dincă vine cu noi lămuriri, scrie fanatik.ro

Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declaraţii, sâmbătă seară, la România Tv. Femeia a spus că este confuză legat de vinovăția tatălui său. “Sincer vă spun, eu nu ştiu ce să mai cred. Nu numai eu, ci şi restul familiei. Nici nouă autorităţile nu ne spun ceva cu exactitate. (…) Se spune că tata l-a contactat pe Ionuţ, nu este adevărat. Pe timpul anchetei, niciun membru al familiei nu are voie să ia legătura cu el”, a spus Daniela Dincă la România Tv.

De asemenea, ea a dezminţit faptul că fratele ei ar fi fost acuzat de viol. Doi martori, o vecină de 72 de ani, care a vorbit cu soția lui Dincă, și o femeie de 40 de ani, colegă de liceu cu fiica lui Dincă, spun că Gheorghe Dincă și-ar fi violat fata, când aceasta era minoră, și ar fi încercat să o violeze și pe o noră a lui. Nici soția, nici fiica lui Dincă nu au depus plângere la Poliție, pentru că “n-au vrut să-l bage la pușcărie”, potrivit a1.ro.

PUBLICITATE

Fiii lui Dincă, agresivi cu jurnaliștii

Gheorghe Dincă era cunoscut în Caracal drept un om violent, violent din tată-n fiu, mai spun martorii. Totuși, pentru unii dintre vecinii lui, criminalul era un om ”de treabă”, pentru că îi ajuta ”la lucrări”, ca fost tinichigiu auto.

Anchetatorii au audiat sâmbătă şi familia lui Gheorghe Dincă, pe fosta soţie şi doi dintre băieţi. Cu toţii s-au arătat şocaţi de acuzaţiile care i se aduc bărbatului, despre care spun că nu era o persoană violentă. Înainte de a fi audiați, fiii lui Dincă au fost destul de agresivi cu jurnaliștii!


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *