PUBLICITATE

Despre gesturile marilor sportivi ai României s-a tot scris, însă nimeni nu s-a fi gândit că acum câteva zile, atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, Gică Hagi a făcut un gest cu totul ieșit din comun: a donat casa părintească din comuna Săcele din Constanța, unei familii cu mari probleme financiare.

Familia nevoiașă are cinci copii

Familia care a primit casa părintească a lui Gică Hagi și care este formată din părinți și cinci copii, exact ca în cazul marelui fotbalist, nu este străină de această locuință, întrucât mama, Liliana, este cea care a avut grijă de aceasta în ultimii ani.

De altfel, aceasta a hotârât ca în această minunată casă să locuiască de acum încolo fiul său care, de asemenea, are familie.

PUBLICITATE

Despre casa părintească a lui Hagi se știe că la un moment dat a fost în posesia unei alte familii din comună, dar regele fotbalului românesc a dat bani ca s-o răscumpere și, în plus, i-a făcut acesteia și o altă casă.

Despre Gică Hagi se știe că a stat în comuna Săcele până la vârsta de 9 ani. Pentru a-I arăta fotbalistului cât de mult îl apreciază, autoritățile locale au notat faptul că Gică a venit pe lume la Săcele pe un indicator rutier care se află chiar la intrarea în comună.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *