PUBLICITATE

Când va avea copii, Corina Caragea se va descurca de minune. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, căreia i-a fost al treilea părinte. Frumoasa brunetă ne-a povestit cât de tare i-a “încurcat” adolescența “pitica” familiei, scrie libertatea.ro

Corina, 36 de ani, și Alexandra, 28 de ani, au firi diferite. Una e celebră și se simte ca peștele în apă atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi. Relația lor, foarte strânsă, e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie.

Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara! „Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

La 14 ani au început certurile Liniștea dintre surori s-a stricat un pic când mezina a crescut. Alexandra și-a amintit, amuzată, de perioada în care garderoba surorii mai mari devenise atractivă pentru ea. “Mă țineam după ea, îi luam din haine, ne certam, aveam 14-15 ani”, ne-a dezvăluit Alexandra Caragea. “Acum i le dau de bunăvoie!”, a completat vedeta PRO TV.

PUBLICITATE

Locuiesc foarte aproape una de cealaltă Azi, cele două se înțeleg perfect, iar zilele trecute au venit împreună la cinema, la avanpremiera comediei „Ticăloasele”. Au ales însă drumuri diferite în viață: „Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei”, ne spune Alexandra.

Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă! „Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spune Corina.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *