PUBLICITATE

Nunta Gabrielei Cristea. Gabriela Cristea se căsătorește religios cu Tavi Clonda, bărbatul cu care are și două fetițe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se cunună religios mâine, după patru ani de la cununia civilă.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, cu care are și două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, se vor căsători sâmbătă, iar nașii cuplului sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Nunta cuplului Cristea-Clonda a fost pusă la punct până la ultimul detaliu.

Nunta Gabriela Cristea. Gabi Cristea se cunună religios cu Tavi Clonda. Prima imagine cu voalul pe cap

PUBLICITATE

Petrecerea va avea loc acasă la Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la vila lor din Otopeni, iar invitațiile la acest eveniment au ajuns doar la prietenii apropiați, scrie fabricatinromania.info

Gabriela Cristea abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă. Pentru marele eveniment din viața ei, Gabi și-a schimbat stilul de viață și a făcut tratamente de remodelare corporală.

“Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie”, declara Gabriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni.

Nunta Gabrielei Cristea. Gabi Cristea se căsătorește cu Tavi Clonda la patru ani de la cununia civilă

Gabriela Cristea a decis ca fetițele ei, Bella și Iris, să poarte și ele rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor.

Într-o fotografie postată pe Facebook, Gabriela Cristea apărea cu un voal pe cap, poza fiind făcută, din câte se pare, când era în căutarea ținutei perfecte pentru ziua nunții sale cu Tavi Clonda.
“Au sosit sandalele asortate la rochia de mireasă. Sunt superbe şi îmi vin perfect. Cine vrea să se mărite, să îmi spună ca să îi scriu numele pe talpa pantofului”, scria Gabriela Cristea zilele trecute pe conturile sale de socializare.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *