PUBLICITATE

După ce Oana Zăvoranu a declarat că nu este de acord cu alăptatul în public și că i se pare un gest grotesc, a primit un răspuns din partea Cristinei Șișcanu, una din vedetele care susțin alăptarea în public. Cristina a devenit mamă anul acesta și a promovat intens alăptatul, inclusiv în public, postând pe pagina ei de Facebook mai multe poze în care are fetița la sân.

„Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață și vomă în același timp. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal”, a spus Oana Zăvoranu, scrie stiri.magazinuldecase.ro

Soția lui Mădălin Ionescu i-a răspuns la fel de dur:

”Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap”, a declarat Cristina Șișcanu.

PUBLICITATE

”Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a mai spus Cristina.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *