PUBLICITATE

Maia Morgenstern este una dintre putinele actrite romance de succes in cinematografia mondiala.

Maia Morgenstern nu apare in filme straine doar pentru faima ci este si destul de bine platita. Anul trecut, ea a obtinut din „contracte externe” (filme si piese de teatru) aproape 25.000 euro. Suma apare in cea mai noua declaratie de avere pe care Maia a dat-o in calitate de manager al Teatrului Evreiesc de Stat. Si in anii trecuti, actrita a avut castiguri in euro, insa acestea au fost mult mai mici, scrie tonypoptamas.eu

In anul trecut, la care se face referire in declaratia de avere, Maia Morgenstern a aparut in doua productii straine: „The Crucifiction” regizat de Xavier Gens si „The Slinder” al regizorului Carlo Fusco – ambele filmate in Romania. La inceputul anului viitor (cel mai probabil), ea va filma si pentru a doua parte a productiei „The Passion of the Christ”, intitulata „The Resurrection”, in regia lui Mel Gibson. Romanca va juca rolul care a si consacrat-o in 2004, cea a Fecioarei Maria. Momentan, proiectul se afla in stadiu de preproductie, conform imdb.com.

In declaratia de avere, Maia Morgenstern a mai trecut venituri de 61.000 lei de la Teatrul Evreiesc de Stat, de 12.378 lei de la Teatrul National Bucuresti, de 20.000 lei de la Universitatea Hyperion, 141.244 lei din drepturi de autor si 7.700 lei alte colaborari externe. Practic, actrita a avut venituri medii lunare de aproximativ 30.000 lei, in 2017.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *