PUBLICITATE

Momente pline de emotii pentru Rona Hartner, care in doar cateva luni urmeaza sa-si uneasca destinul cu cel al iubitului ei.

Rona Hartner a facut publica data nuntii cu iubitul francez. Actrita traieste o frumoasa poveste de iubire cu iubitul francez, iar in scurt timp isi vor uni destinele pentru totdeauna.

Astfel ca Rona Hartner a facut publica data nuntii, care va avea loc pe 5 octombrie 2019. Rona si iubitul sau s-au cunoscut in luna aprilie a anului trecut, iar acum bat clopotele de nunta pentru cei doi, scrie fabricatinromania.info

Rona Hartner a facut publica data nuntii cu iubitul francez, scrie ciao.ro

PUBLICITATE

Rona Hartner a facut publica data nuntii cu iubitul francez.

Anuntul l-a facut pe pagina sa de socializare, unde actrita a postat o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei: „Pe data de 5 octombrie vom spune DA”.

Rona Hartner a vorbit despre sedintele cu citostatice: „Am avut o reactie neplacuta”

La scurt timp dupa ce i-a fost depistata si o alta boala inafara de cancer, Rona a a venit cu mai multe informatii. Indragita artista a postat un mesaj amplu pe contul ei de socializare pentru a-si pune la punct fanii cu privire la ce se intampla in prezent cu tratamentul ei.

„Simt nevoia de a preciza. Am avut un cancer de colon localizat operat cu brio de domnul profesor Mircea Beuran. Și preventiv fac 12 ședințe de citostatice pentru că să nu mai revină niciodată. Marcării tumorali îi fac din 10 în 10 zile și demonstrează că nu mai am nici o tumoare în corp.

Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puțin bine citostaticele. Eu am o săptămâna în care sunt slăbită și una în care zbârnâi așa cum mă știți voi. De data asta din lipsă de mișcare și alte cauze legate de o alergie la unul din compozanţii citostaticelor am avut o reacţie neplăcută.

141 puls și embolie pulmonară și febră. E clar că acel compozant oxaliplatina va fi scos că nu este esențială pentru tratament. Și deci voi tolera și mai bine tratamentul preventiv. Peste 2 săptămâni pot să iau avionul iarăși şi să îmi onorez concertele semnate deja.

Pe 8 iunie la Sibiu şi pe 25 iulie la Brașov şi diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune. Cu ajutorul vostru și al rugăciunilor voastre merg mai ușor cu credința mai departe. Am avut o mare prividenta divină!!!! Aleluia. Fiindcă am descoperit boală la un stadiu operabil.

Fiindcă am ajuns pe mâinile celui mai mare chirug din europa Mircea Beuran și peste 9 zile eram la platoul de filmare, fiindcă am cea mai lejera chimioterapie din lume. Fiindcă Dumnezeu este cu mine” a scris aceasta pe contul ei de Facebook


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *