PUBLICITATE

Zana si-a deschis sufletul si a acordat un interviu pentru revista Viva!, unde a vorbit despre problemele de sanatate ale fiicei sale, Violeta, atunci cand a adus-o pe lume. Vedeta a fost impresionata de povestea de viata trista a lui Cristian, un tanar in varsta de 20 de ani.

Baiatul a avut un accident groaznic, in urma caruia a ramas paralizat de la gat in jos. Andreea Marin a fost prezenta la Centrul „Sfinţii Arhangheli – recuperare medicală şi sportivă”. Ea a vorbit despre Cristian, dar si despre problema medicala pe care fiica ei a avut-o la nastere, scrie online-news.ro

„Cristian este omul de care vă vorbeam, este omul pildă pentru mine. Este omul care la 20 de ani a avut parte de o cumpănă, căruia i s-a schimbat viaţa total din acel moment. Mi-a dat o lecţie de viaţă. Eu venisem în acest loc cu o banală durere de umăr. E o durere cere te împiedică să îţi mişti mâna”, a declarat Andreea Marin pentru viva.ro.

Si Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. a trecut prin momente dure la nastere. Fetita s-a nascut cu laba piciorului in interior, insa mama ei a solicitat ajutorul specialistilor, iar in doar sase luni, totul a revenit la normal.

PUBLICITATE

”Există mulţi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sănătate. În cazul Violetei, ea era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare. Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă. Cred că a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul cvă acum merge corect, ci şi pentru faptul că astăzi este în apă ca peştele.

Vedeta a mai spus ca Violeta este pasionata de inot.

Îi place fotbalul feminin şi apoi înotul. Din primii ani de şcoală face asta. (…) Ei nu îi place bicicleta atât de mult, ei îi place sportul folosindu-se de minge, de alergare. (…) Petrecem timpul în grădină, la joacă afară, în aer liber, în parc, acasă, spunând poveşti la culcare. (…) Este înaltă ca mama ei. M-a ajuns, o să mă şi întreacă”, a adaugat Andreea Marin.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *