PUBLICITATE

Ioana Filimon are o relație cu fostul iubit al Otiliei Bilionera, un milionar turc. Fosta concurentă de la Ferma a fost în Turcia, acolo unde bărbatul locuiește, iar acesta ar fi sechestrat-o. Prietenii Ioanei Filimon s-au îngrijorat, pentru că nu mai știu nimic de ea.

Ioana Filimon și milionarul turc ar fi început o relație, după ce Otilia Bilionera i-a povestit despre el când erau concurente la Ferma. Turcul ar fi făcut o obsesie pentru Ioana și ar fi sechestrat-o în Turcia, potrivit spynews.ro. Deși pe rețelele de socializare totul pare roz, realitatea ar fi cu totul alta. Bărbatul nu ar mai fi vrut să o lase pe vedetă să se întoarcă în România, iar prietenii ei abia au putut să ia legătura cu ea, scrie viva.ro

Potrivit informațiilor apărute în presă, Ioana Filimon ar fi fost la poliție, unde a dat declarații. Fosta concurentă de la Ferma ar fi fost condusă ieri la aeroport de iubitul ei, însă nu a mai ajuns în România. Prietenii au vorbit cu Ioana Filimon luni, iar de atunci nu mai știu nimic de ea.

Se pare că fosta concurentă de la Ferma se va întoarce astăzi în țară, deși ar fi trebuit să ajungă ieri. Apropiații Ioanei Filimon sunt foarte îngrijorați și au trimis Poliția acasă la milionarul turc pentru a se asigura că prietena lor este bine și nu este în niciun pericol.

PUBLICITATE

Cine este iubitul Ioanei Filimon?

Noul iubit al vedetei este de origine turcă și este fostul logodnic al Otiliei Bilionera. Bărbatul are un trecut tumultos, iar acesta a ajuns chiar și în spatele gratiilor. Se pare că iubitul Ioanei Filimon are și o mini grădină zoologică, pentru că acesta are multe animale exotice și periculoase.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *