PUBLICITATE

Procurorii DIICOT Craiova au găsit în mașina lui Gheorghe Dincă, la prima cercetare la fața locului, o poșetă albastră aflată sub scaunul dreapta față și, ulterior, un cercel negru, obiecte nerecunoscute de părinții celor 2 fete presupus ucise de suspect, Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu, a declarat pentu G4media surse judiciare, potrivit g4media.ro

Anchetatorii au găsit atunci în mașina lui Dincă și un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Potrivit unor surse judiciare, cele două obiecte nerecunoscute de părinții celor 2 fete vor fi expertizate la Institutul Național de Criminalistică pentru a stabili dacă există indicii (amprente, probe ADN) care să conducă la ideea că ar fi aparținut celor 2 fete. Surse judiciare au explicat pentru G4media că, în astfel de cazuri, de cele mai multe ori părinții, aflați sub șoc, nu sunt cei mai buni martori.

Așadar, se pune întrebarea cui aparțin cele două obiecte, în condițiile în care Dincă nu oferă niciun fel de indicii. Surse judiciare susțin că anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta să aparțină unei alte victime, a treia, dar deocamdată această varianta este o speculație, scrie g4media.ro

PUBLICITATE

Ce se întâmplă la casa din Caracal

Anchetatorii speră ca în această săptămână să finalizeze cercetarea la locuința individului și să îl transfere în Capitală pentru expertiza psihiatrică.

Tot în această săptămână se așteaptă ca Institutul de Medicină Legală să trimită la dosar certificatul de deces al Alexandrei, victima de 15 ani.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *