PUBLICITATE

Ileana Lazariuc a pozat în costum de baie și a primit numeroase aprecieri. Vedeta arată extraordinar de bine, deși a născut de două ori. Doamna Țiriac se numără printre puținele vedete care au curaj să pozeze așa.

Frumoasa brunetă a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie din vacanță, acolo unde se află alături de cei doi băieți ai săi. Ileana Lazariuc se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, după două nașteri. Soția lui Ion Ion Țiriac, în vârstă de 37 de ani, are un abdomen perfect plat și niște forme apetisante, scrie viva.ro

‘Vara mereu se termină cu amintiri frumoase’, a scris vedeta pe Instagram. Ileana Lazariuc a primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și comentarii în care este complimentată pentru felul în care arată.

PUBLICITATE

Cum se menține tânără Ileana Lazariuc
Singurul secret al doamnei Ţiriac este modul de viaţă sănătos pe care îl duce şi, în special, alimentaţia organică de la care nu se abate. Ileana Lazariuc îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *