PUBLICITATE

Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini în Parcul Tei din Capitală, acum șase ani, are parte, zilele acestea, de o aniversare cât se poate de tristă, ziua de 18 august fiind cea în care, acum 10 ani, se năștea copilul care i-a fost răpit de lângă ea în cel mai crunt mod cu putință.

Evident, îndurerată peste măsură, Andreea Anghel a postat un mesaj pe contul ei de socializare care să amintească de momentul atât de fericit de acum 10 ani, atunci când se năștea Ionuț, scrie fabricatinromania.info

”La Mulți Ani, Ionut! Ionuț, azi de ziua ta, îți doresc sa fii fericit și să sărbătorești cu toți îngerașii, plecați la ceruri mult prea devreme!”, a scris Andreea Anghel pe contul ei de socializare. De altfel, din mesajul pe care l-a postat Andreea Anghel se poate simți durerea care o încearcă pe sărmana mamă, chiar dacă au trecut deja șase ani de la momentul în care Ionuț cădea răpus în fața ferocității câinilor care l-au ucis, în mijlocul Bucureștiului, în Parcul Tei.

”Azi, de ziua ta, Ionuț, îți doresc sa fii la fel de vesel și luminos, așa cum erai acasă!c Dragul meu, Ionuț, îți doresc să fii înconjurat de iubire și toți îngerașii și ființele de lumină să te bucure! Azi, Ionuț, îți doresc să nu simți nici măcar un minut durerea absenței tale care este în sufletele noastre în fiecare moment de când ai plecat! Azi, dragul meu, și în fiecare clipă, acolo sus, lumina și iubirea să te înconjoare și să radiezi de fericire!

PUBLICITATE

Te iubesc, Ionuț!

Mama”, a mai scris Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, pe contul ei de socializare.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul. Andreea ne-a povestit în exclusivitate că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave. Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital.

Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *