PUBLICITATE

O femeie a sesizat Poliţia după ce a surprins un bărbat care atingea două fetiţe în zonele intime. Individul a fost reţinut de un echipaj de Poliţie care a sosit imediat la faţa locului.

Pe 17 august, o femeie a surprins o scenă de groază când se pregătea să intre în scara blocului unde locuia, scrie romaniatv.net

“Sectia 2 Poliţie a fost sesizată de o femeie care locuieşte pe strada Fagului din Galaţi, care a surprins un bărbat într-o ipostază indecentă în compania a două minore. A fost trimis imediat un echipaj de Poliţie care l-a identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani. S-a stabilit că bărbatul le-a abordat pe cele două minore şi sub pretextul că le arată un pisic, le-a ademenit în scara unui bloc, unde le-a agresat sexual. S-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe 18 august judecătorii au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele său.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *