PUBLICITATE

Rona Hartner a transmis primul mesaj după operația suferită. Artista a mulțumit tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare și le-a spus să continue să se roage la Dumnezeu pentru sănătatea sa, astfel că sprijinul lor s-a simțit dincolo de micile ecrane.

Vestea că artista are grave probleme i-a uimit pe toți. Cântăreața a venit în România doar pentru a participa la un show, însă, după stările de rău pe care le-a acuzat, a ajuns la spital de urgență. Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon, scrie stirimondene.fanatik.ro

Rona Hartner, mesaj după operație!

Rona Hartner și-a rugat fanii și familia să se roage pentru ea încă din primele clipe de la aflarea veștii triste că are probleme de sănătate. După intervenția suferită, artista a ținut să le mulțumească din suflet celor ce s-au gândit la ea în perioada aceasta, demonstrând că rugile au fost ascultate.

PUBLICITATE

„Mulțumesc frumos din partea voastra am simțit valuri de rugăciune. Vă rog să continuați! Mulțumesc!”, a fost mesajul Ronei Hartner, de pe un site de socializare .

Medicul Tudor Ciuhodaru, care au operat-o pe artistă, a făcut primele declarații despre starea sa. „Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *