PUBLICITATE

Rona Hartner (45 de ani) a fost operată luni la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe colon.

Intervenția chirurgicală a fost una complicată și a durat șase ore, dar Rona a ieșit cu bine din operație și este în afara oricărui pericol.

Celebra actriță a fost ținută apoi la terapie intensivă, urmând ca astăzi să fie mutată pe salon. Urmează ca medicii să facă biopsia tumorii, iar într-o lună va afla dacă a fost malignă sau benignă, scrie libertatea.ro

Medicul Tudor Ciuhodaru a făcut declarații la Star Matinal despre starea de sănătate a Ronei. „Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi foarte periculoasă. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul.

PUBLICITATE

Alături de Rona a fost în fiecare cipă logodnicul ei, Herve, care s-a rugat pentru actriță. Rona a fost cea care a anunțat pe pagina ei de Facebook ca trebuia să plece în Franța, dar are probleme de sănătate și a fost internată de urgență.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *