PUBLICITATE

Tot răul, spre bine, ar putea spune acum o femeie necăjită din Pitești, care a fost amendată de polițiști, după ce a fost ”prinsă” în timp ce căuta la ghenă hăinuțe pentru cei trei copii ai săi. Acum, sute de oameni au auzit despre cazul ei și s-au oferit să o ajute care cum poate.

Femeia se afla pe o stradă din Pitești, când a văzut o ghenă. Cu gândul la cei trei copii ai săi de-acasă și cu vremea rece de afară, femeia s-a gândit să caute ceva haine. A găsit două geci relativ bune și o pereche de cizme care mai puteau fi purtate o vreme. Femeia a continuat să caute și pentru cel de-al treilea copil al său o gecuță, însă nu a mai apucat. Bucuria femeii a fost însă de scurtă durată.

Mama amendată, ajutată de sute de oameni cu inima mare

Doi polițiști zeloși, de la Poliția Locală, au văzut-o pe femeie și au oprit-o imediat. Au surprins-o în flagrant delict! Au legitimat-o imediat și nici nu au stat pe gânduri. Au amendat-o cu suma de 100 de lei pe mama celor trei copii, care căuta la ghenă haine și, poate și ceva de mâncare. Femeia a plecat supărată spre copiii săi, gândindu-se de unde să facă rost de bani pentru a achita amenda usturătoare.

PUBLICITATE

Mama amendata a primit ajutor din partea a sute de oameni cu inima mare

„Susnumita a fost depistată în timp ce colecta deşeuri textile de la rampa de gunoi situată pe strada mai sus menţionată”, se arată în procesul-verbal întocmit de Poliţia Locală şi publicat pe reţelele de socializare de Sorina Bunescu, o femeie impresionată de povestea tristă a mamei cu trei copii, scrie stirimonede.fanatik.ro

Fotografia postată pe rețelele de socializare i-au înduioșat pe oameni, care s-au oferit să-i plătească amenda. Mai mult, sute de oameni din Pitești și din alte orașe din România i-au promis femeii că vor trimite haine și mâncare pentru cei trei copii ai săi.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *