PUBLICITATE

V-ați săturat de mâncărurile tradiționale și vreți să vă răsfățați papilele gustative cu ceva nou și incredibil de gustos? Trebuie să încercați neapărat tortul de spanac și dovlecei cu orez și peștele cu biscuiți. Vă promitem că nu veți regreta!

Mod de preparare tort cu dovlecei și spanac

Pentru a obține tortul de spanac și dovlecei a la Patrizia Paglieri, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 600 g făină, 10 ouă, 1 kg spanac/1 pungă spanac congelat, 1 kg dovlecei, 200 g parmezan, sare, piper. Din șase ouă, făină și sare pregătiți un aluat pe care îl întindeți sub forma a două foi subțiri și rotunde.

Așezați prima foaie într-o tavă de tort și puneți umplutura, obținută din orez, dovlecei rași, restul de ouă, parmezanul ras, sare și piper. Acoperiți cu a doua foaie de aluat și introduceți în cuptorul preîncălzit, la 180o C, aproximativ 40 minute.

PUBLICITATE

Mod de preparare pește cu biscuiți

Pentru peștele cu biscuiți, o delicatesă, aveți nevoie de 500 g cod decongelat, 200 g biscuiți sărați, 1/2 linguriță cu boia dulce, 2 ouă, sare, piper, ulei, pentru prăjit. Mărunțiți bine biscuiții și amestecați cu boia. Tăiați peștele bucăți și presărați cu sare și piper. Treceți bucățile de pește prin ouăle bătute, apoi prin amestecul de biscuiți. Prăjiți în ulei bine încins.

Felicia Iederă


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *