PUBLICITATE

Chiar daca vrei sa recunosti sau nu, foarte multi dintre noi intram intr-o relatie cu o serie de asteptari. Insa, nu te poti astepta ca partenerul tau sa se schimbe de buna voie pentru o relatie.

Atunci cand dragostea este in aer, suntem dispusi sa facem orice doar ca partenerul sa fie fericit. Dar uneori ne dam peste cap pentru cineva care nu e dispus sa se schimbe pentru o relatie. Insa, un lucru este cert, atunci cand esti intr-o relatie, partenerul ar trebui sa te accepte asa cum esti, si invers, scrie elle.ro.

Schimbarea vine treptat si nu poate fi fortata, mai ales daca tu iti doresti acest lucru, iar partenerul tau nu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti iubesti si accepti partenerul asa cum este. In fond, ai vrea ca si ei sa faca acelasi lucru, nu?

Daca se intampla sa te intalnesti cu una dintre urmatoarele zodii, ar trebui sa nu te astepti sa se schimbe:

PUBLICITATE

Taur

Taurii pot fi intruchiparea unei incapatanari duse la extrem. Un Taur stie intotdeauna ce vrea de la un partener si implicit de la o relatie. Stabilitatea si mentinerea situatiei actuale sunt foarte importante pentru un Taur. Dar exista si exceptii. Daca un Taur se indragosteste atunci cand este tanar, este capabil de o schimbare insemnata. Dar odata ce sunt convinsi de drumul lor, sunt de neclintit.

Nu lasa natura lor incapatanata sa te sperie. Poate exista si o parte buna in asta. Odata indragostiti, merg pe ideea totul sau nimic. Cu asta in minte, poate nu este un lucru rau sa nu schimbi un Taur.

Leu

Leii sunt facuti sa fie indragostiti. Pentru un Leu, daca nu are parte de dragoste in viata lor, atunci nimic nu mai conteaza pentru ei. In timp ce sunt guvernati de Soare, vibratia si pozitivitatea lor ii determina sa aiba toata atentia si admiratia asupra lor. In mintea unui Leu, un lucru este clar: daca tuturor le place, de ce sa se mai schimbe? Daca intelegi si accepti felul in care este un Leu, te poti astepta ca si el la randul sau sa faca acelasi lucru pentru tine.

Leii iarta usor si din acest motiv nu se vor astepta niciodata sa fii diferit pentru ei in schimbul unei relatii care functioneaza.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte sensibili, dar in acelasi timp pot fi si inflexibili. Acest lucru este important deoarece te face sa intelegi de ce un Scorpion refuza sa se schimbe pentru o relatie. Scorpionii sunt autentici si din acest motiv pentru ei schimbarea pentru un partener este acelasi lucru cu a face un compliment fals. Isi urmeaza intotdeauna ceea ce isi propun. Cei mai multi Scorpioni prefera ca partenerul lor sa aiba experienta de viata si sa fie sinceri cu ei insisi. Scorpionii nu-si vor face partenerul sa se schimbe in numele sentimentelor sau dorintelor pe care le au. Isi doresc doar sa cunoasca cat mai multe lucruri despre partener.

Varsator

Varsatorii sunt cunoscuti pentru felul unic, libertin, deschis la mine pe care il au si pentru faptul ca mereu traiesc in viitor. Cu toate aceste caracteristici, ai crede ca sunt deschisi si catre o schimbare. Varsatorii cred ca toti oamenii sunt egali, iar acest lucru se vede si in felul in care iubesc si vor sa fie iubiti. Pentru ei, schimbarea partenerului implica si anumite lucruri de reparat. Acest sentiment este complet tulburator pentru ei. Dragostea nu reprezinta o obsesie.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *