PUBLICITATE

De miercuri s-a incalzit si a nins putin in jumatatea vestica.

Astazi se incalzeste, dar o sa avem o zi cam mohorata, cu ninsori slabe in jumatatea vestica. Dimineata, prin Banat si Crisana se mentin conditiile de polei. In tinuturile estice zarim un pic soarele, iar maximele termice se vor situa intre minus 5 grade in Bucovina si 6 grade pe litoral.

In Dobrogea si Baragan se anunta innorari dar si scurte perioade cu soare iar temperaturile cresc chiar si cu 8 grade fata de ziua trecuta. Pe timpul noptii, asteptam precipitatii sub forma de lapovita si ploaie iar vantul va prinde putere, relateaza stirileprotv.ro.

Se incalzeste si in Moldova sudica si in nordul Munteniei si vom avea temperaturi pozitive peste tot. Se mai innoreaza, dar se arata si soarele din cand in cand. Noaptea, asteptam ninsori si lapovita si temperaturi de minus 2 grade Celsius.

PUBLICITATE

Zarim soarele si in nordul Moldovei si in Bucovina, mai cresc temperaturile insa va fi in continuare frig. Seara si noaptea, va ninge cam peste tot si in Bucovina, va fi ger.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, gasim multi nori si ninsori slabe. Marti la Cluj-Napoca au fost minus 8 grade, astazi vor fi in jur de zero grade Celsius.

In vestul tarii, se anunta vreme urata cu innorari si precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. In orele diminetii apare poleiul, se incalzeste si dupa pranz se vor inregistra temperaturi pozitive.

In tinuturile centrale se anunta multi nori, apare putin si soarele iar acum dimineata este ger in multe zone. Ieri la Sibiu maxima termica a fost de minus 9 grade, dar astazi se incalzeste si vor fi 2 grade cu plus. La noapte, sunt anuntate ninsori cam peste tot.

In sud-vestul tarii gasim vreme inchisa si rece in prima parte a zilei. Va ninge si ziua si noaptea iar dupa pranz temperaturile vor ajunge pana la 3 grade Celsius.

In sudul tarii este rece dimineata insa peste zi o sa zarim soarele si se incalzeste si aici. Se vor inregistra valori termice de 3-4 grade Celsius iar ninsorile vin la lasarea noptii.

In Bucuresti, astazi atmosfera se dezmorteste treptat si temperatura ajunge pe la 3 grade. Se inmultesc insa nori, la noapte o sa ninga si aici.

La munte, temperaturile cresc, dar va fi cam innorat si o sa ninga slab in Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor. Incepand cu orele serii, ninsorile vor cuprinde masivele din sudul si estul tarii.

Joi asteptam vreme inchisa, ninsori din cand in cand si cel mult 2 grade la amiaza. Urmeaza o noapte blanda, cu minus 2 grade in termometre.

Vineri mai apar ceva fulguieli, iar pe seara se porneste vantul si aduce un aer rece, asa ca pe timpul noptii, temperatura coboara pana la minus 7 grade.

Sambata se arata soarele, dar se raceste si mai tare. Vantul sporeste si el senzatia de frig, iar in noaptea urmatoarele se ating minus 9 grade.

La munte, miercuri temperaturile cresc, dar va fi cam innorat si o sa ninga slab in Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor. Incepand cu orele serii, ninsorile vor cuprinde masivele din sudul si estul tarii.

Joi asteptam ninsori mai consistente in Carpatii Meridionali si in Orientali si un vant intens, in special la altitudini mari. Vineri se raceste din nou. Vom avea ninsori locale; viscol in zonele de creasta si ger in noaptea urmatoare. Si sambata o sa fie foarte frig.

Norii persista si vor aduce alte ninsori, mai cu seama in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali. Nu se linisteste nici vantul, iar pe creste va fi in continuare viscol.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *