PUBLICITATE

Horoscop 10 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Incepem sa le dam de capat lucrurilor complicate si o sa ne orientam spre obiectivele pe care ni le-am trasat pe anul in curs.

(CAPRICORN)

E un castig, nu numai de ordin material, ci vor fi si satisfactii morale, c-ati pus suflet si lumea a apreciat. Aveti multe pe cap inca de la inceputul anului si n-o sa slabiti ritmul pentru ca vreti sa iesiti invingatori din competitia cu voi insiva, scrie stirileprotv.ro.

(VARSATOR)

PUBLICITATE

Se poate sa vi se multumeasca pentru ce-ati muncit in decursul anului trecut si o sa va continuati genul asta de preocupare. Voi v-ati luat cu treaba si-ati facut abstractie de niste lucruri care v-au ros pe dinauntru pentru ca nu le-ati inteles, nu le-ati acceptat, probabil.

(PESTI)

O sa refaceti grupul de prieteni de alta data si poate veti incepe proiecte noi care-or sa va duca pe culmile succesului. Prietenii va coopteaza in diverse actiuni care-or sa va tina in priza si o sa va bucurati de aprecieri din partea celor pentru care lucrati, sau pe care-i ajutati.

(BERBEC)

Poate dati de niste reduceri imbietoare si o sa completati lipsurile din casa, fara o mare cheltuiala. Incepeti cursa pentru ocuparea unui loc mai sus in clasament la slujba, la scoala, pe scena sociala, e un moment bun de relansare si cerul tine cu voi.

(TAUR)

O sa reglati situatia bancara, sa faceti ce trebuie ca sa nu ramaneti in pana de bani, ci sa existe o constanta. Poate-ncepeti o colaborare cu strainatatea, se poate sa va duceti fie la studii, fie sa munciti acolo unde v-ati gasit ceva de lucru, poate cu ajutorul prietenilor.

(GEMENI)

E perioada marilor intalniri, in care-o sa apara omul vietii voastre si sa fiti fericiti, c-aveti tot ce trebuie pentru asta. O sa va luati inima-n dinti sa cereti un credit bancar si sa va dramuiti banii sa v-ajunga pentru o casa, o masina, un concediu pe care nu vi l-ati mai putut permite de multa vreme.

(RAC)

Poate-o sa mai tatonati terenul, sa vedeti daca va puteti impaca, totusi cu cineva care va chema in instanta si scapati de un stres. O sa reluati negocierile in vederea unei colaborari, desi in cazul unora dintre voi o sa fie un angajament principal, cu norma-n treaga.

(LEU)

Sfera sentimentala e resuscitata si o sa va simtiti si mai bine in relatia de cuplu sa aveti cu cine impartasi bune si rele. Se pare c-o sa le-mpliniti o dorinta alor vostri, sa pregatiti un eveniment, o nunta, o aniversare, un botez, o revenire a cuiva de pe unde-a fost plecat.

(FECIOARA)

O bucurie in familie, se va naste un copilas pe care-l asteptati de multa vreme si e de sarbatorit momentul. Poate-o sa va ocupati mai mult de familie, o sa le asigurati alor vostri un confort sporit si o sa-i adunati la un loc pe cei care traiesc la distanta, care-ncotro.

(BALANTA)

Poate scapati de o rata, v-ajuta cineva cu bani si o sa fie o relaxare financiara, c-aveti o intelegere cu banca poate. Abia acum pentru ca v-ati mai relaxat dupa cheltuielile de sarbatori o sa cumparati ceva pentru casa, un frigider, un televizor, o masina de spalat, sau de mers.

(SCORPION)

Va ganditi serios la examene, ori la materia pe care-o aveti de parcurs ca sa luati note, calificative la scoala sau o sa va duceti la un interviu. Apare o sursa de bani, poate e salariul marit chiar, si o sa va fie mai usor cu toate, ca pan-acum nu va ajungeau banii si era frustrant.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *