PUBLICITATE

Sandra Oh (47 ani), actrita cunoscuta mai ales pentru rolul Cristinei Yang din serialul “Anatomia lui Grey”, a scris istorie la Globurile de Aur 2019. Coprezentatoare a evenimentului, alaturi de comediantul Andy Samberg, Sandra Oh a fost una din marile castigatoare ale serii.

Cu toate ca a plecat acasa cu un singur premiu, actrita a reusit, de fapt, sa scrie istorie – este prima femeie de origine asiatica care castiga un Glob de Aur pentru un rol principal intr-o drama („Obsesia Evei”), dupa 38 de ani, scrie unica.ro.

 

PUBLICITATE

 

Cea care a mai reusit o astfel de performanta, inaintea ei, a fost Yoko Shimada (65 ani), in 1981, pentru rolul ei din „Shogun”.

 

Reactia parintilor Sandrei Oh, la auzirea vestii ca fiica lor a castigat, virala pe internet

 

De indata ce numele Sandrei Oh a fost pronuntat pe scena, ca si castigatoare a premiului pentru cel mai bun rol principal feminin intr-o drama, parintii actritei, prezenti la eveniment, s-au ridicat in picioare si au inceput sa aplaude frenetic.

 

 

Camerele video au surprins momentul de maxima bucurie in care Oh Junsu si Jeon Young-nam mai aveau putin si plangeau de fericire, iar intreaga scena a devenit apoi virala pe internet. Asa cum era de asteptat, Sandra Oh a dedicat acest important premiu parintilor ei. „Sunt doi oameni carora as vrea sa le multumesc in acesta seara, pentru ca sunt aici, alaturi de mine. E vorba despre parintii mei„.

 


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *