PUBLICITATE

Stabilita de mai bine de 12 ani la Monaco, Mihaela Radulescu a fost nevoita sa-si faca abonament la companiile aeriene pentru a onora toate contractele si proiectele din Romania.

 

Dupa ani buni petrecuti alaturi de milionarii lumii, Mihaela Radulescu si-a ridicat standardele, astfel ca pentru a fi prezenta la o emisiune sau pentru a modera alta, Mihaela Radulescu cere sa ii fie asigurate zborurile catre Monaco, scrie libertatea.ro.

 

PUBLICITATE

Chiar daca s-a stabilit in Monaco, Mihaela Radulescu nu s-a detasat definitiv de Romania, ba chiar a acceptat cu placere de fiecare data cand i s-a oferit un proiect mare de televiziune, avand de fiecare data o cerinta clara: sa-i fie asigurate biletele de avion catre Monaco si inapoi spre Bucuresti ori de cate ori timpul ii permite sa paraseasca Romania.

 

Mai mult, chiar si atunci cand era invitata la vreo emisiune sau la un eveniment, Raduleasca impunea din start aceasta conditie. Se pare, insa, ca prezenta vedetei TV intr-un proiect mare merita fiecare banut cheltuit, caci astfel nu ar mai fi fost ofertata intens pentru moderarea show-ului „Ferma”.

 

Ayan, fiul ei, locuieste si studiaza in Monaco Mihaela Radulescu sta la o vila situata pe coasta mediteraneana, casa a carei valoare ajunge undeva la 100 de milioane de euro si pe care a cumparat-o impreuna cu iubitul ei, Felix Baumgartner. La cum arata resedinta Mihaelei nu este nimic de mirare ca vrea sa revina acasa ori de cate ori ii permite timpul.

 

Daca in ultimii ani, pe perioada filmarilor pentru „Uite cine danseaza” si „Romanii au talent”, Mihaela Radulescu avea mai multe zile libere intre editii, acum, pe perioada filmarilor pentru „Ferma” vedetei ii va fi ceva mai greu sa revina la fiul ei, Ayan, care locuieste si studiaza in Monaco, insa la cum este Mihaela, va face imposibilul pentru a ajunge si acasa.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *