PUBLICITATE

Astrologii chinezi cred ca anul Porcului de Pamant este un an bun pentru a da nastere.

Conform calendarului chinezesc, 2019 este anul Porcului de Pamant. Acesta incepe pe 5 februarie 2019 si se termina pe 24 ianuarie 2020.

Pamantul este un simbol asociat cu longevitatea, stabilitatea, controlul de sine, iar cei nascuti in acest an vor avea parte de o multime de lucruri grozave in viata lor, scrie kfetele.ro.

Care sunt cele mai bune luni in care sa nasti?

PUBLICITATE

Cele mai bune luni ale anului pentru nastere sunt: mai, iunie, iulie, august si septembrie. Potrivit intelepciunii chinezesti, se pare ca cele mai mari sanse de a avea un baietel sunt daca este conceput in iulie si daca mama are 18, 20, 30 si 42 de ani.

Pentru a avea o fetita, acesta trebuie conceputa in aprilie si mama sa aiba 21, 22 sau 29 de ani.

De asemenea, conform cu aceeasi diagrama chinezeasca, sansele se a concepe un baiat incep de la 54% in toate cazurile.

Care sunt trasaturile personale ale unui copil nascut in anul Porcului?

El este de incredere, un bun ascultator, un pic naiv si modest. De asemenea, este puternic, intelegator si e destul de pofticios si gurmand. E plin de bucurie si foarte intelegator atunci cand vine vorba de nevoile si dorintele altora. De asemenea, copilul are un suflet bun si este onest.

Copiii nascuti in acest an chinezesc vor sa aiba cat mai multi prieteni posibil. Ei sunt loiali, grijulii si cauta parteneriate reciproc avantajoase. Sunt intotdeauna gata sa ajute un prieten la nevoie. Ei pot trai in pace si in armonie cu intuitivul Iepure si cu binefacatoarea Capra. Dar, ei vor fi usor pacaliti de trucurile Maimutei care va profita din plin de bunatatea lor.

Care va fi relatia dintre parinti si copiii nascuti sub semnul Porcului?

Aceasta relatie va fi placuta, fara evenimente semnificative sau schimbari bruste. Datorita naturii lor sociabile, uneori cei din jurul lor tind sa profite de ei. Desi sunt admirati, ei sunt, de asemenea, tinta celor care vor sa profite de bunatatea lor.

Din copilarie, nativii din aceasta zodie sunt inclinati spre domenii care isi dezvolta inteligenta, ei doresc mereu sa invete si au mari sanse sa devina intelectuali autentici cand cresc.

Atingerea lucrurilor mici nu este scopul lor!

Ei vor avea intotdeauna o tinta cat mai mare posibil si, de cele mai multe ori, vor reusi in planurile lor.

Un lucru care sta in calea lor este naivitatea. Parintii vor observa aceasta trasatura a personalitatii lor, o caracteristica nu prea pozitiva, vor incerca sa o corecteze.

Avantaje: sensibil, altruist, demn de incredere, primitor.

Dezavantaje: uneori pesimist, trece de la o extrema la alta si se poate transforma in snob.

Compatibilitate: Dragon, Tigru si Capra. La polul opus se afla Cocosul si Sarpele.

Copiii nascuti in anul Porcului de Pamant au o stare generala buna de sanatate. De obicei, sunt activi, le plac sporturile, miscarea si sunt interesati sa calatoreasca si sa experimenteze sporturile extreme.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *