PUBLICITATE

Parinte, cum poti cunoaste care dintre oamenii cu care te intalnesti sunt vrajitori sau se ocupa cu vraji?

– Nu-i poti cunoaste daca te uiti la aspectul lor fizic sau la starea lor morala, deoarece, vrajitoarea poate fi o persoana serioasa, cu integritate morala, cu viata de familie normala, cu copii, cu pozitie sociala buna, poate fi o persoana culta, poate fi o persoana care afiseaza credinta si faptele credintei, poate afisa virtuti crestinesti: dragostea, blandetea, bunatatea, milostenia s.a.m.d, scrie parinteleargatu.me.

Dupa prima impresie nu-ti dai seama. Vrajitoarele postesc, se roaga, vin la biserica, isi fac cruce si foarte usor te inseala. De fapt aceasta este masca dupa care se ascund, ca sa nu se stie ca se ocupa cu vraji si ca ele sunt cu Dumnezeu si nu cu diavolul. Unele chiar se folosesc de cruce, biblie, tamaie, lumanari si te trimit la preot sa se roage pentru tine. Pentru a insela pe oameni ca ei nu sunt cu diavolul ci cu Dumnezeu.

Cum poti sa-i cunosti cand te intalnesc si stau de vorba cu tine? Ii testezi folosind una din urmatoarele metode:

PUBLICITATE

a.Daca pronunti de cateva ori in conversatia cu ei numele Mantuitorului nostru Iisus Hristos, daca este vrajitor, vei observa ca tresare si se schimba la fata;

b.Daca esti in conversatie cu mai multe persoane si vorbesti despre Dumnezeu, vrajitoarele devin nelinistite si galagioase, chiar si cele care se afla la distanta, se vor apropia facand multa galagie de locul unde te afli ca sa te intrerupa. Le vei vedea ca se schimba la fata si pomenesc des pe diavol.

c.Daca te afli undeva si vrajitoarea sta cu spatele la tine si iti faci semnul Sfintei Cruci, vei observa ca tresare ca lovita de ceva. Aceasta tresarire este una deosebita, salta din umeri, deoarece semnul Sfintei Cruci pe care l-ai facut il loveste pe diavolul cu care ea lucreaza.

d.Daca citesti un verset din Sfanta Scriptura in fata unei vrajitoare, vei observa ca se schimba la fata, devine ori prea rosie ori se albeste la fata si devine ca mortul, deoarece Biblia este „Cuvantul lui Dumnezeu” scris sub insuflarea Sfantului Duh. Vrajitorii si diavolii nu pot suporta „Cuvantul lui Dumnezeu”.

e.Daca citesti o rugaciune sau rostesti un psalm, vrajitoarea se va schimba la fata ori in rosu puternic ori in alb pamantiu ca de mort, deoarece rugaciunile sunt scrise de catre sfinti iar cuvintele din rugaciune ii arde pe diavoli;

f.Daca vorbesti despre o vrajitoare si spui altora cate face ea, vrajitoarea va veni sa te caute, indiferent la ce distanta s-ar afla;

g.Daca afumi cu tamaie, vrajitoarea devine nelinistita si se schimba la fata in rosu aprins sau in alb pamantiu ca de mort;

h.Daca stropesti cu aghiazma, mana vrajitoarei salta din umar;

i.Daca pui aghiazma in mancarea cu care o servesti pe vrajitoare, vei observa ca se manifesta in doua chipuri: Se schimba la fata in rosu aprins sau in alb pamantiu ca de mort si devine nelinistita si foarte nervoasa, poate sa faca si criza de nervi, deoarece aghiazma arde pe diavoli in ea se afla flacara Duhului Sfant. Asa puteti cunoaste pe cineva care se ocupa cu vraji, pentru a va feri de acele persoane si de a nu va face rau.

– O fata, care tipa la rugaciune din cauza vrajilor, l-a intrebat pe parintele:

– Parinte, de ce sunt eu asa bolnava? Sunt cea mai pacatoasa si m-a pedepsit Dumnezeu?

– Sa stii matale ca, bolile de genul acesta, de la farmece, le ingaduie Dumnezeu oamenilor pentru trei motive: pentru pacate; pentru intarire in credinta; pentru descoperirea credintei la altii. Omul bolnav vede si simte pe pielea lui cum diavolul nu suporta anumite rugaciuni ale preotului, anumite momente din slujba si asa se intareste bolnavul in credinta, vede ca exista si Dumnezeu si diavol. Daca nu deranjezi pe diavol, el nu-ti face nimic. Cand te rogi, cand postesti, cand faci ceva pentru Dumnezeu se supara. Ceilalti oameni care-l vad pe cel bolnav cum reactioneaza la rugaciuni se mira, se infricoseaza, adica li se descopera si lor credinta prin ceea ce vad.

– Pe vremea cand inca mai slujea la Sfantul Altar, a venit la parintele o tiganca cu un copil care latra. Parintele a invatat-o sa tina posturi negre: luni, miercuri si vineri, sa stea la dezlegarile pe care le facea dansul: dezlegari de blesteme si Moliftele Sfantului Vasile si sa participe la Sfantul Maslu in aceste zile. Baiatul bolnav avea vreo 9 ani. Facea tiganca metanii la racla Sfantului Calinic si plangea sa-l faca sanatos. Cand iesea parintele cu Sfanta Evanghelie la Liturghie sau cu Sfintele Daruri, copilul latra, cand se savarsea jertfa in Altar, iar latra si dupa cateva saptamani de rugaciune si posturi negre copilul s-a facut sanatos. Drept multumire, mama copilului a dat o lumanare pentru botez cu flori frumoase in jurul ei, sa fie pentru botezul unui copil sarac. Boala baiatului venise dintr-o spaima mare. Pe copil il batuse tata pentru ceva si el de frica tatalui s-a ascuns intr-un boschet. Aici sta cu sufletul la gura de frica sa nu vina tata sa-l gaseasca si cum sta el asa crispat a latrat un caine chiar acolo in spatele lui, in boschet, de frica si-a impropriat latratul lui.

– Parinte, am fost la o femeie care spunea ca vorbeste cu Dumnezeu. Pe tot peretele ei de la rasarit erau icoane, mi-a spus ca am vraji.

-Aceea nu vorbeste cu Dumnezeu, vorbeste cu dracul. A pus icoanele ca sa duca in eroare pe multi. La carte spune: „La vremea de apoi, vor aparea multe fete cuvioase, avand numai chipul smereniei si-i vor duce in eroare pe multi”.

Cand omul ajunge la o vrajitoare se supara Dumnezeu, intre om si icoane se asaza o panza neagra care opreste rugaciunile catre Dumnezeu. N-ai voie sa fii crestin si sa-ti lasi icoanele in casa si sa alergi la lelea Floarea-vrajitoarea, sa-ti ghiceasca.

Pacatul se iarta numai cu spovedanie, canon si impartasanie cand hotareste duhovnicul.

Rugaciune:

Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma!


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *