PUBLICITATE

Meghan Markle nu pare să se uite la bani când vine vorba despre imaginea ei. Cu atât mai mult de când a devenit ducesă. Fosta actriță a investit o mică avere în ținutele sale, iar suma conține foarte multe zerouri. Cheltuielile sunt de aproape șase ori decât cele ale cumnatei sale, Kate Middleton, notează presa britanică.

Ducesa de Sussex a cheltuit pe garderoba sa, numai într-un singur an, nu mai puțin de 508.258,25 de dolari. Aceasta este cifra la care au ajuns experții din industria fashion a familiei regale, UFO (Unidentified Fashion Object No More), după ce au calculat costul a 1.661 de piese vestimentare pe care Meghan Markle le-a purtat anul trecut. Atenție, toate ținutele aparțin unor case de modă prestigioase, precum Chanel, Dior sau Givenchy, scrie tabu.ro

Se pare că soţia Prinţului Harry a investit 380.334 de dolari în apariţiile sale. Dar suma nu include și costul rochiei de mireasă, care este semnată Givenchy, și nici bijuteriile și accesoriile din ziua nunții (primite, se pare, în dar de la soț și regină).

Meghan a cam uitat când să se oprească cu cheltuielile. S-a gândit, poate, că în primul ei an ca ducesă își permite să facă puțină risipă de bani. Să nu mai punem la socoteală că numai în timpul turneului Pacific de 16 zile cu prinţul Harry Meghan a purtat îmbrăcăminte în valoare de 149.515,27 de dolari. Adică aproape aceeaşi sumă pe care Kate a cheltuit-o pe ținute pe tot anul 2017.

PUBLICITATE

Potrivit Mirror, Palatul Kensington ar fi comentat că noua garderobă a ducesei a fost finanțată integral cu „fonduri private”.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *