PUBLICITATE

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor în perioada 7 – 13 ianuarie. Va fi o lună bună pentru cele mai multe dintre zodii, iar pentru unele va veni cu provocări mari.

HOROSCOP Berbec – atenționare mare. Atenție cum acționează, trebuie să fie prevăzător și precaut.

HOROSCOP Taur – la ei se mută bucuria, cadourile, banii, surprize și vești bune. Este vârf de formă la ei.

HOROSCOP Gemeni – dacă vrea să rezolve niște lucruri, trebuie să poarte bătălii. Nu fiți îngrijorați și nu faceți scandal, pentru că totul se rezolvă. Mult zgomot pentru nimic.

PUBLICITATE

HOROSCOP Rac – cineva se gândește la ei, primesc cadouri, beneficii. Toate sunt gratuități care îi fac plăcere, lucruri trimise de la oameni care îi stimează.

HOROSCOP Leu – o perioadă în care află toate adevărurile lumii. O perioadă cu o încărcătură fantastică, știe cum să se pregătească.

HOROSCOP Fecioară – se mută răbdarea în zona lor. Să fie mai liniștite, temperate, pentru că toate surprizele plăcute vin dacă știu să aștepte. Să nu forțeze mâna norocului.

HOROSCOP Balanță – trebuie să abordeze toate problemele. În perioada asta, schimbați tactica. Unde ați fost buni, bateți cu pumnul în masă. Unde ați fost mai răi, dovediți clemență.

HOROSCOP Scorpion – mobilizarea forțelor pentru a-și face un statut, o situație, în familie și în societate. Își iau viața în propriile mâini și rezolvă ce au nevoie. Este o lună de totul sau nimic, multe nebuloase, multe secrete. Va trebui să fiți atenți și să mai treceți pe la casa lui Doamne-Doamne.

HOROSCOP Săgetător – problemele rămase din anul trecut își găsesc rezolvarea doar cu acel consiliu de familie. Adunarea tribului, iar șamanul-șef spune ce are de rezolvat.

HOROSCOP Capricorn – intră cu o suită de schimbări majore. Vin năvalnic, așa că pregătiți-vă și luați-le așa cum vin.

HOROSCOP Vărsător – o lună de dragoste. Caută și găsesc ceva nou. Dacă încep anul cu dragoste, este un an fantastic de bun.

HOROSCOP Pești – început de an și început de viață nouă. Revigorare pe toate planurile, psihic, fizic, material.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *