PUBLICITATE

Folosit cel mai des pentru a da savoare ciorbelor, zeama de varză, bogată în complexul de vitamine B și C, minerale, aminoacizi esențiali și carbohidrați este un remediu terapeutic incredibil pentru a scăpa de diferite probleme de sănătate. 

Aveți probleme cu căderea părului? Unghiile se rup din ce în ce mai des? Obosiți și nici un remediu nu-și face efectul? Apelați cu toată încrederea la zeama de varză.

O cură de 20 de zile în care ați consumat în fiecare zi o cană cu zeamă de varză revigorează întregul organism.

Dacă aveți probleme cu bila sau ficatul optați pentru aceeași cană cu zeamă de varză dar pe care o consumați cu 15 minute înainte de masă. Puteți adăuga în zeama de varză și o jumătate de linguriță cu pulbere de pelin.

PUBLICITATE

De asemenea zeama de varză este apreciată pentru calitățile sale incredibile în tratarea litiazei urinare, scăderea colesterolului și a glicemiei. Pentru a vindeca bolile respiratorii dar și împotriva recidivelor consumați zilnic două căni cu zeamă de varză, în cure de trei săptămâni, cu un sfert de oră înainte de masă. Și tot zeama de varzp este leacul imbatabil în oboseala cronică.

În acest caz se consumă un sfert de litru de zeamă de varză dintr-o odată, având efect de revigorare rapidă a organismului dar și a sistemului nervos.

Nu în ultimul rând conține substanțe active care blochează dezvoltarea bacililor care provoacă această maladie.

Felicia Iederă


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *