PUBLICITATE

Trăiți o poveste de dragoste dar tânjiți după o mare pasiune? Aveți totuși o poziție socială din cauza căreia nu puteți face pasul pe care-l doriți atât de mult? Atunci ce veți alege? Pasiunea sau siguranța? 

Banii nu aduc fericirea, dar fără ei ce veți face?

În majoritatea relațiilor, unul dintre parteneri se trezește la un moment dat că este copleșit de tristețe și insatisfacție, că nu-și mai găsește locul în căsătorie. Ce e de făcut, mai ales că nici măcar acesta nu cunoaște motivele adevărate pentru care s-a îndepărtat de cea/cel pe care odinioară l-a adorat? De parcă toată astea nu ar fi fost de ajuns, la un moment dat apare în calea lui acea persoană la care a tânjit toată viața. Sigur că ar face pasul mult dorit, dar intervine o problemă: situația financiară bună, de care nu se poate lipsi. Pe acest fond se demarează foarte mult relații extraconjugale, iar cel implicat încearcă din răsputeri să găsească o soluție la această problemă.

Ce trebuie făcut?

PUBLICITATE

În primul rând, spun specialiștii, trebuie evaluate foarte bine riscurile. Trebuie văzut dacă relația extraconjungală îi poate oferi cu adevărat ce își dorește. Dacă acea persoană nu a fost fericită când a avut bani, oare va fi când va pierde acel statut? Să accepte să aibă o viață dublă? Pentru început, mulți procedează așa, însă la un moment dat ajung să fie copleșiți de propriile probleme. Răspunsul e unul singur: alegeți cât mai repede, pentru a nu fi târâți în noroi. Fiecare om merită să fie fericit.

Un articol de Felicia Iederă 


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *