PUBLICITATE

Indiferent cât de mult am vrea să-i ținem lângă noi, copiii își vor deschide aripile și vor zbura. Și ne vom trezi cu o casă goală. Nu este cazul să cădem într-o depresie pentru că micuții noștri, deveniți adulți acum, vor avea permanent nevoie de mama și tata, ci trebuie să gestionăm bine problema și să ne bucurăm de o nouă viață.

Aveți grijă de sufletul dumneavoastră

Dacă până acum toată ziua era ocupată cu spălat, călcat și făcut mâncare, dintr-o dată v-ați trezit că nu mai aveți atâta treabă și ceva lipsește. A venit timpul să vă ocupați de sufletul dumneavoastră, să reîncepeți să faceți lucruri pe care le-ați lăsat din lipsă de timp în ultimii ani.

Ce ar fi dacă ați avea grijă de plantele pe care le iubiți atât de mult? Dacă ați tricota din nou puloverele pentru care sunteți atât de invidiată?  Sau dacă ați accepta în sfârșit întâlnirile cu prietenii atât de frumoasă sau cu rudele? Veți vedea cum vă aceste lucruri vă vor schimba starea de spirit. Despărțirea de copii nu va mai fi atât de dureroasă dacă veți merge în vizită la ei, dar acest lucru nu trebuie să devină o dependență.

Nu-i asaltați cu telefoane…

Mai mult, nu-i asaltați cu zeci de telefoane și mesaje. Dați-le doar un semn ca să le arătați cât de dor vă este de ei și veți vedea cât de bine vă veți simți după ce veți discuta. Nu în ultimul rând, începeți să călătoriți, să vedeți țara, să vedeți lumea. Relația dumneavoastră va fi ca la început.

PUBLICITATE

Felicia Iederă

 


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *