PUBLICITATE

În 2005 a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână mama din lume, după ce a dat viaţă unei fetiţe.

 

Are 71 de ani, 7 copii, dar mai face unul peste 3 luni!

 

Adriana Iliescu este la un pas de a-și pierde titlul care a făcut-o celebră, cel de cea mai bătrână mamă, asta fiindcă altcineva se pregătește să îi ia locul.

PUBLICITATE

 

Este vorba despre o femeie de 71 de ani va aduce pe lume o fetiţă în doar trei luni. Doamna, care ar mai avea 7 copii, nu a spus dacă a făcut sau nu vreun tratament. A spus însă cât a putut de clar că s-a săturat de bârfele vecinilor. Bârfe care au apărut după ce a rămas gravidă. Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai bătrână mamă din lume, luând locul româncei Adriana Iliescu, care a devenit mamă la 66 de ani.

 

Povestea Mariei nu este una obișnuită, bătrâna a primit vestea vieții sale, acum, la 71 de ani. Peste numai trei luni femeia își va ține noul bebeluș în brațe, deși nu a precizat dacă a făcut sau nu vreun tratament de fertilizare. Totuși, se pare că vestea că este însărcinată a uimit-o și pe ea. „Mă dureau picioarele și vomitam și mă simțeam amețită. Mi-au făcut vreo 10 ultrasunete la o clinică privată și într-un spital public. Doctorilor nu le-a venit să creadă”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

 

„Am fost să fac o ecografie cu ultrasunete şi la un moment dat, mi-a zis că o să rămână toată lumea mască, aşa că a chemat un ginecolog. Şi am întrebat de ce? Când au ajuns se vedeau deja sunetele în monitor acolo. Este o fetiţă. I se vede faţa şi corpul”, povestește femeia.

 

 


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *