PUBLICITATE

Orice femeie își dorește încă din copilărie să fie binecuvântată de Dumnezeu cu o căsnicie fericită. Sunt însă și momente când doamnele, oricât de mult și-ar dori un bărbat în viața lor, acesta întârzie să apară. Pentru ajutor în această situație, trebuie să citească o rugăciune specială, care le va schimba viața.

Țineți post luni, miercuri și vineri

Atât timp cât și citiți rugăciunea cât și în pauzele făcute, trebuie să țineți post luni, mierucri și vineri și în posturile de peste an.

“O, Doamne, eu știu că fericirea mea este să te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toată inima mea și să împlinesc voia ta cea sfântă. Îndreptează Doamne sufletul meu și umple inima mea. Vreau să fac doar voia ta căci Tu ești Ziditorul și Dumnezeul meu. Păzește-mă Doamne de mândrie și de iubirea de sine, înțelepciunea, smerenia și fecioria să înfrumusețeze chipul meu. Trândăvia nu este pe placul Tău și naște patimi. Dă-mi dorință și putere de muncă și binecuvântează toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor să trăiască în căsnicie cinstită. Așadar, învrednicește-mă și pe mine, Părinte, de această chemare sfântă, nu pentru împlinirea poftelor mele, ci pentru împlinirea voii Tale. Căci Tu însuți ai spus: ”Nu este bine să fie omul singur” și i-ai dat femeie întru ajutor, și i-ai binecuvântat să crească, să se înmulțească. Auzi această smerită rugăciune a mea, pe care o inalț Ție din adâncul inimii mele: Dă-mi un soț cinstit și binecredincios, pentru ca împreună, în înțelegere și iubire să Te slăvim, Mult Milostive Doamne, în numele Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

PUBLICITATE

Amin”.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *