PUBLICITATE

Nu aveți un loc de muncă și situația aceasta pare să nu se mai termine? Vreți să vă schimbați serviciul, dar parcă toate se împotrivesc? Nu trebuie decât să aveți puțină răbdare și să citiți și o rugăciune puternică, care vă va fi de mare ajutor în rezolvarea acestei probleme.

Iată mai jos și rugăciunea…

“Părinte Sfinte, care de toți porți grijă și ești scpare celor din nevoi, Te rog vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să-mi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întrețin viata proprie și a familiei mele.
Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă împresoară. Fie-Ți milă de mine și trimite-mi degrab ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde.
Milostive, Doamne, Cel ce îndreptezi pașii omului în această viață, caută cu iubire părintească spre mine care-Ți cer ajutorul Tău și binecuvântează-mi cu har noua mea voire. În îndeplinirea voinței mele de a-mi găsi un loc stabil de munca, fie aici în țara mea, fie în orice alt loc, Te rog cu străduință, Doamne, trimite-mi înger luminat care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oameni răi și vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta. Că Tu ești Doamne Chivirnesitorul vieții noastre și Cel ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ție-Ți mulțumim Tatălui și Fiului și Sfantului Duh.

Amin”.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *