PUBLICITATE

Vizualizarea dorințelor este o tehnică de materializare a ceea ce dorești în viața, foarte bine cunoscută. A devenit populară în anul 2006, imediat după publicarea filmului senzațional “The Secret”, dezvăluind secretele Legii Atracției.

Vizualizarea este o reprezentare mentală a obiectului sau evenimentului dorit sub forma unei imagini pe “ecranul interior”. Ecranul interior este ceea ce vedem când închidem ochii și începem să ne imaginăm ceva în mintea noastră.

„Un instrument important în “tehnica vizualizării” este imaginația. Imaginația este totul! Aceasta este o previzualizare a viitoarelor evenimente din viață”
– Albert Einstein

Cu cât imaginația este mai dezvoltată, cu atât mai luminată și mai clară se poate vedea imaginea a ceea ce ne dorim pe ecranul mental și cu atât mai repede dorința va fi îndeplinită. De aceea, oamenii cu imaginație bogată își ating rapid obiectivele.

PUBLICITATE

Ei bine, cum rămâne cu cei care au probleme cu imaginația? Au nevoie de instruire.

Ce Natura nu a dat, poate fi dobândit.

Mai jos îți prezentăm regulile și recomandările pentru vizualizarea cu succes a evenimentului dorit în viața ta.

Vizualizarea dorințelor, reguli secrete

Aceste sfaturi te vor ajuta să afli cum să vizualizezi, cu succes, evenimentele, obiectele sau persoanele pe care ți le dorești în viață.

Regula numărul 1 “Formulare corectă”

O dorință bine formulată va fi ascultată rapid de către Univers și acceptată pentru execuție. Dacă obiectivul este neclar și inexact, șansele de implementare a acestuia sunt reduse la zero. Trebuie să știi exact ce îți dorești. Acum, formulează-ți dorința. Păstrează aceste reguli:

• dorința trebuie să fie prezentă
• nu trebuie să conținu refuz sau cuvântul “vreau”
• fii foarte specific.

Exemplu: “Primesc un inel din aur, cu diamant!”

“Primesc” – timpul prezent (nu “am primit” sau “voi primi”). Inelul este “aur”, nu argint sau alt material, cu “diamant”, nu cu un rubin etc., adică cu toate detaliile.

Regula nr. 2 “Prezintă obiectivul final”

Sarcina ta este aceea de a te concentra asupra rezultatului final, adică momentul în care dorința este împlinită. Momentul în care obiectivul a fost deja atins, visul a fost deja realizat. Nu este important să știi cum vei realiza ceea ce visezi. Căile Domnului sunt secrete, iar Universul este abundent și atotputernic.

Nu limita Universul! Concentrându-te doar pe etapa finală, demonstrezi că ai încredere totală în Puterile Divine. Fixarea pe un eveniment, deja executat, include Legea Atracției, conform căreia tot ceea ce ne imaginăm în prezent, va fi atras la un moment dat.

Regula 3: “Fii înăuntru, nu afară”

O condiție importantă în tehnica de vizualizare este să te afli în interiorul imaginii mentale. Adică trebuie să te prezinți pe ecranul intern, nu din exterior, ci să partici direct la evenimente. Este necesar să treci prin toate sentimentele, să experimentezi totul în interior, aici și acum.

De exemplu, dorința ta este: “Am o piele sănătoasă, tânără și elastică!” (Dacă vrei să scapi de celulită). În acest caz, ar trebui să îți vizualizezi pielea fără “coaja de portocală”, să o simț efectiv, să atingi suprafața netedă cu propriile mâini. Nu te uita la tine din afară, ci fii în interiorul tău și vezi realmente lumea din jurul tău.

Regula numărul 4 “Vizualizarea este mai puternică decât imaginația”

Imaginile sunt împărțite în două categorii: fotografii și videoclipuri. Adică, îți poți imagina scopul final, fie sub forma unei imagini fixe pe ecranul mental, fie sub forma unui mini-film.
Eliberează-ți imaginația pentru a crea filmul final, acela în care vezi cum ai obținut ceea ce ți-ai dorit. Creează-ți un scurt videoclip intitulat “Un vis devenit realitate!”

Regula numărul 5 “Pornește-ți toate simțurile”

Pentru a-ți împlini dorințele, ai nevoie de energie. Totul în jurul tău este alcătuit din energie, inclusiv dorințele. Pentru a fi “manifestate” în lumea fizică, trebuie să pierzi o anumită cantitate de energie. Cu alte cuvinte, trebuie să plătești pentru dorință. Plătești cu propria energie. Fiind implicat în vizualizarea dorințelor, pornește-ți emoțiile la maxim. Scopul este atins! Un vis devenit realitate! Bucură-te, distrează-te, cântă, dansează! Experimentează întreaga gamă de emoții!

Pentru a face acest lucru, conectează-ți toate simțurile. Lasă-ți vederea, gustul, atingerea, mirosul și auzul să lucreze la ealizarea intențiilor tale. Dacă obiectivul este unul material, atinge-l, dacă este unul olfactiv, miroase-l privește-l, dacă vrei să îți încânți privirea. Gustă-l, dacă este cazul!

Pornește sunetul mini-filmului, fă-l cât mai rea posibil, apoi emoțiile tale te vor inunda și nu mai trebuie să le provoci în mod artificial. Completându-ți videoclipul cu emoții de bucurie și fericire din realizarea visurilor tale, saturăte cu ele, vei ajunge astfel la momentul mult așteptat.

Regula numărul 6 “Repetiția, mama învățării”

Vizualizarea dorințelor este un obicei util, pe care trebuie să-l dobândești sau să-l dezvolți. Iar obiceiurile, după cum știm, sunt dobândite prin repetare. Orice acțiune repetată de la 21 la 40 de ori devine automat un obicei.

Vrei să îți vezi visul împlinit? Pentru a face acest lucru, parcurge-ți videoclipul miniatural cât mai des posibil, în timpul zilei, cel puțin de două ori: dimineața și seara. Dimineața este cel mai bun moment pentru a practica. Atunci ai mulltă putere, energie și emoție.

Seara, ești deja obosit, forțele nu sunt aceleași, dar înainte somnului, subconștientul se deschide la maximum, iar tu poți cu ușurință și fără efort să pui în el “povestea despre implinirea dorinței”.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *