PUBLICITATE

Și parcă acum e luni, acum e vineri…așa este? Să ni se pară doar sau timpul a început, cu adevărat, să o ia la galop?

Se pare că cea mai recentă dovadă că timpul s-a comasat este că rezonanța Schuman, pulsul sau ritmul cardiac al Pământului, a atins frecvențe de 36+, faţă de 7,83, cât era frecvenţa normală, în trecut.

Cum această rezonanță merge mână în mână cu undele alfa și theta ale creierului nostru, iată că am găsit explicația pentru care ne plângem mereu de faptul că timpul trece mai repede.

Nu ți se pare că mai mereu aștepți să se întâmple ceva?

Ei bine, acest lucru se datorează tot rezonanței, căci conform spuselor oamenilor de știință, câmpul magnetic al Pământului se trezește încet, proces ce durează de mai bine de 2000 de ani. Nimeni nu are un răspuns pentru asta, însă un înțelept din India a spus că acest câmp magnetic a fost creat de către Cei Antici, pentru a ne bloca amintirile primordiale ale adevăratei noastre moșteniri.

PUBLICITATE

Astfel Universul ne permite să învățăm din experiențele liberului arbitru, fără să fim influențați de amintirile trecutului. Potrivit acestui înțelept, câmpul magnetic se schimbă, devine mai slab permițând acestor amintiri să ne dezvăluie un adevăr suprem.

Este ca și cum vălul s-ar ridica și totul devine mai clar

Știu că v-am speriat puțin, însă cu siguranță sunteți de acord cu ceea ce a dezvăluit, întrucât stările de „trezire” implică simptome precum oboseală, amețeală, deprimare, anxietate și toate astea se datorează creșterii propriilor frecvențe, care ne obligă să rezonăm cu Noul Pământ.

Adaptarea nu este deloc ușoară, însă să luăm partea bună a lucrurilor, avem treptat parte de propria trezire. Acum, impactul nostru energetic, la nivel palpabil și subtil începe să conteze cu adevărat, deci trebuie să avem mare grijă la ce oferim Universului.


PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *